Priskalender
-
Ret

Ut: 0/0/0 - Hjem: 0/0/0
Fly
hotell

Vennligst velg
"Fra" og "Til" ovenfor
for å bruke priskalenderen.

Vennligst velg
"Fra" og "Til" ovenfor
for å bruke priskalenderen.

Slik finner du de billige flybilettene

Prisen på flybilletter kan variere mye, avhengig av flere faktorer. Reisemålet er avgjørende, men også hvor lang tid før reisetidspunktet du bestiller flybiletten din. På grunn av dette har vi samlet noen gode råd om hvordan du kan bestille den billigste flybilletten:
 1. Bestill i god tid før reisen
  Når det nærmer seg avreisedagen blir flybilletter gjerne dyrere. Det er en god tommelfingerregel at prisen stiger, etterhvert som flyet fylles opp. Bestill derfor mer enn en måned før avreisedato, og gjerne så mye som tre måneder før flyreisen om du har anledning. Det er spesielt dyrt å bestille mindre enn en uke før du skal på reisen.
 2. Reis gjerne ut midt i uken, og hjem på mandag
  Det er forskjellig trengsel på forskjellige ukedager. Det er som regel dyrest å reise av garde på fredag kveld, og å fly hjem på søndagsaften. Derimot er det oftest billigst å fly ut på onsdager og torsdager, og å reise hjem igjen på mandagen.
 3. Forskjellige flypriser avhengig av tid på bestillingsdagen
  Få er klar over, at prisen på en flybillet kan svinge i løbet af dPrisen på en flybillett kan svinge i løpet av samme døgn. Flyselskapene har god oversikt over når på døgnet deres kunder foretar de fleste bestillingene. Derfor er det lurt å unngå frokosttiden, eller den tiden etter middagen når folk er hjemme. De fleste bestillinger skjer mellom klokken 19 00 og klokken 21 00, og da er prisene gjerne litt høyere.
 4. En inkludert returbillett er som regel billigere Om du skal reise langt, for eksempel til USA, så er det langt billigere å bestille en returbillett i samme slengen, enn å kjøpe to separate billetter. Her kan du spare mange penger.
 5. Det er lurt å sammenlikne priser på flybiletter
  I stedet for å gå direkte til et enkelt flyselskap når du skal bestille din flyreise, kan det ofte lønne seg å sammenlikne flyprisene hos alle fly- og reiseselskaper, med å benytte en sammenlikningstjeneste for flyreiser, slik som Reisepriser.no. Når du har oversikten over forskjellige flypriser er det enklere å ta ett godt valg.